Behandelingen

PEDICURE BEHANDELING (BASIS/AMBULANT/GELLAK)

Bij een basis pedicure behandeling ga ik je voeten verzorgen. Dit houdt in dat de voeten worden gedesinfecteerd en je teen nagels worden geknipt op de juiste manier, om ingroeien te voorkomen. De nagelomgeving wordt gereinigd. Heb je een likdoorn of last van eelt (kloven)? Dan worden deze professioneel verwijderd. Daarna worden de voeten ingecremed en ga je met heerlijk aanvoelende voeten de deur uit. De basisbehandeling kan nog worden uitgebreid met een leuke kleur (gellak na keuze) zodat de voet helemaal netjes en verzorgt is.

 

Tegen meerprijs kom ik eventueel ook bij u aan huis.

 

 

GELLAK BEHANDELING

Hierbij worden de nagels van de voeten in de juiste vorm gemaakt en klaar gemaakt om van een kleur na keuze te voorzien. Deze behandeling kan ook na een pedicure behandeling. Gellak blijft in tegenstelling tot gewone nagellak 6-8 weken zitten op je tenen. De gellak word uitgehard onder een LED lamp en is na aanbrengen gelijk hard waardoor de lak lang mooi blijft en niet meer beschadigd. Het hoeft niet 'te drogen'. Zo geniet je extra lang van je mooie teennagels. 

 

 

NAGELREPARATIE

Hierbij maken we de kalk/schimmel nagel zo ver mogelijk schoon. Dit kan dus ook zijn door grote aangetaste, afbrokkelende stukjes te verwijderen. Maar ook trauma nagels kunnen lelijk zijn en kunnen we helpen te herstellen door deze opnieuw op te bouwen.

De reconstructie is een pijnloze behandeling en gaat vaak samen met een antischimmelmiddel. de behandeling is voor vrouwen maar ook voor mannen. eventueel kan de reconstructie ook gelakt worden.

LASHIFT/WIMPERLIFT

Een lashlift opent je ogen en is geweldig voor wat nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers! Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers.

In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften.

Belangrijk daarvoor is dat de wimpers schoon zijn voor aanvang van de behandeling, draag daarom geen mascara op de dag van de lashlift.

Deze behandeling is ook zeer geschikt als je niet tegen wimperextensions kunt. Je kunt bij de behandeling kiezen voor zonder verven of met verven

BROWTREADING OF BROWLAMINATION

Browtreading samen met u kijken we na de juiste vorm voor uw wenkbrauw, we tekenen deze uit en kijken na de kleur die u wilt. Ik gebruik geen hars maar wax, dit omdat wax de haartjes pakt en niet de huid dus niet agressief naar de huid toe, De wenkbrauw doen we eventueel nog bij epileren en behandeld met een speciale olie die er voor zorgt dat de huid rustig word. je kunt er ook voor kiezen om een klein maskertje te pakken die de huid rustig maakt. 

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en ‘fluffy’. Het resultaat is natuurlijk en blijft ca. 6 – 8 weken zichtbaar, dit is namelijk de groeicyclus van jouw haartjes.

Het shapen, waxen, epileren en verven is inbegrepen. Ik gebruik geen henna maar verf, deze blijft nog enkele dagen zichtbaar op de huid.

Wil je geen natuurlijk maar een juist opvallender resultaat? Ook dat is mogelijk, wel is dit mede afhankelijk van jou eigen wenkbrauwen. Hoe voller de wenkbrauwen hoe voller het resultaat.

Voor de verschillende opties van wenkbrauwen kunnen we samen kijken wat het beste voor u is en wat u wilt.